Κάθε παίκτης ξεκινάει ως αρχηγός ενός χωριού ως Γαλάτης, Ρωμαίος ή Τεύτονας  με αριθμό κατοίκων (ή πληθυσμό, όπως αναφέρεται στο παιχνίδι) δύο. Κάθε χωριό αποτελείται απο το εσωτερικό και το εξωτερικό (περιφέρεια).
Το παιχνίδι βασίζεται στην σύναψη συμμαχιών. Για την ακρίβεια, ο μόνος δυνατός τρόπος για να κατακτηθεί ο στόχος είναι δια μέσου της συνεργασίας παικτών μέσω συμμαχιών. Είναι σχεδόν αδύνατο για έναν παίκτη να νικήσει, όμως μια συμμαχία έχει τη δυνατότητα να το κάνει σα σύνολο.
Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να ολοκληρωθεί ένα Παγκόσμιο Θαύμα επιπέδου 100.

http://notification.travian.gr/







Οι Φυλετικές Μάχες εξελίσσονται στις αρχές του μεσαίωνα. Κάθε παίχτης ξεκινά ως ιδιοκτήτης ενός μικρού χωριού, στην προσπάθεια του για δόξα και δύναμη. Σύμφωνα με τις εντολές σας το χωριό αναπτύσσεται. Καθώς αυξάνεται η παραγωγή, το εμπόριο ακμάζει.
Δεν είναι όμως μόνο το δικό σας χωριό που αναπτύσσεται, και τα άλλα χωριά γύρο σας αναπτύσσονται εξίσου καλά. Γύρω σας υπάρχουν και άλλα χωριά που έχουν τον ίδιο στόχο, να γίνουν ισχυρά. Στρατεύματα στρατολογούνται και χωριά οχυρώνονται. Πολεμιστές κάνουν λεηλασίες και λεηλατούν.
Με την πάροδο του χρόνου θα συναντήσετε και άλλους παίχτες και θα γίνετε μέλος μιας φυλής, για να βοηθάτε και να αλληλοϋποστηρίζετε ο ένας τον άλλο.
Σιγά-σιγά το χωριό γίνεται μεγαλύτερο και μπορούν να δημιουργηθούν ισχυρότερες και καλύτερες μονάδες, έτσι σε κάποιο σημείο, έρχεται η ώρα για να κατακτήσετε άλλα χωριά.





Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε την Αρχαία Ελλάδα;
Ακολουθήστε τα βήματα του Αλεξάνδρου, του Περσέα, του Λεωνίδα, του Αχιλλέα και άλλων Ελλήνων ηρώων. Ελάτε μαζί μας σε μια μοναδική περιπέτεια στον κόσμο της Αρχαίας Ελλάδας.
Σε αυτό το online παιχνίδι φυλλομετρητή, είναι καθήκον σας να δημιουργήσετε τις μικρές Πόλεις σας και να τις κάνετε μεγάλες μητροπόλεις, να δημιουργήσετε ισχυρό στρατό και ναυτικό και τέλος να κατακτήσετε μακρινά νησιά. Στο ταξίδι σας προς τη δόξα και την τιμή, θα πρέπει επίσης μεριμνήσετε για τους θεούς του ελληνικού Πάνθεον: Η χάρη του Δία, της Ήρα, της Αθηνάς ή του Ποσειδώνα θα αποφασίσει για τη νίκη ή την ήττα σας.





Ακολουθήστε τα ίχνη του Jesse James και του Billy The Kid, την εμπειρία συναρπαστικών περιπετειών και την αναζήτηση για το χρυσό κατά μήκος του Klondike! Όλα αυτά σας περιμένουν στην Παλιά Δύση.
Το παιχνίδι The west είναι ένα παιχνίδι υπόδυσης ρόλου (RPG- Role Playing Game). Παίζετε ένα χαρακτήρα στην προσπάθεια για το κυνήγι της περιπέτειας, του χρυσού και της τύχης. Κατά την διάρκεια των περιπετειών σας, θα συμμετάσχετε σε ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές ιστορίες, θα βοηθήσετε τους εποίκους και θα συλλέξετε κάποιες αμοιβές. Το παιχνίδι αναπτύσσεται συνεχώς για να βελτιωθεί η εμπειρία των παιχτών.
Μπορείτε να αποφασίσετε την καριέρα που ο χαρακτήρας σας θα συνεχίσει, και όπου σας βγάλει. Αυτή την στιγμή υπάρχουν τέσσερις κλάσεις χαρακτήρων για να διαλέξετε και μια πολύ μεγάλη ποικιλία δεξιοτήτων που θα πρέπει να αναπτύξετε, αν θέλετε να επιβιώσετε στο The west . Από την οικοδόμηση και την υπεράσπιση ενός φρουρίου που πρέπει να ψάξετε, την επίλυση πολλών αναζητήσεων, αλλά και άλλα πολλά υπάρχουν στο The west . Πάνω από δυόμιση εκατομμύρια παίχτες σας περιμένουν.






Η δράση διαδραματίζεται στην φανταστική πόλη Clint City, μια πόλη στην οποία η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο και επικρατεί χάος και αναρχία. Κάθε παίκτης ξεκινά με 8 κάρτες-χαρακτήρες και καλείται να επιδείξει ικανότητες στρατηγικής ώστε να επιβιώσει και να εξελιχθεί.

Στο Urban Rivals ο κάθε παίχτης καθορίζει ο ίδιος τους στόχους του, βάσει των προτιμήσεών του αλλά και του χρόνου που μπορεί να διαθέσει στο παιχνίδι.

Έτσι, πέρα από τις μάχες ενός μπορείτε να λάβετε μέρος σε διάφορες αποστολές, να κάνετε ανταλλαγές χαρακτήρων για να συγκεντρώσετε ολόκληρη τη συλλογή, ή ακόμα και να παίξετε απλά για διασκέδαση εναντίον των φίλων σας με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες.








Το «WAR2: ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ» είναι ένα online δικτυακό παιχνίδι που μεταφέρει τους παίκτες πίσω στα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από τον πόλεμο, μπορείτε να γίνετε ο στρατιωτικός διοικητής μιας πόλης που αγωνίζεται να επιβιώσει, να αναπτυχθεί και τελικά να επιβληθεί.

Θα αναλάβετε την αστική διαχείριση, το σχεδιασμό παραγωγής, την έρευνα, το εμπόριο και την κατανομή του εργατικού δυναμικού της πόλης. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με άλλους παίκτες, με στρατιωτικά ή διπλωματικά μέσα.







http://uk.battlestar-galactica.bigpoint.com/

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.