from €65,00
€50,00
Κατασκευαστής : Sony Computer Entertainment
Ημερ. Κυκλ. : 06/06/2011
Τύπος : 3rd Person Action
Ηλικία : 16+

Το inFamous 2 τοποθετεί τους παίκτες στην Empire City, κατά τη διάρκεια μιας ισχυρής έκρηξης που αναταράσσει την πόλη, σηματοδοτώντας τη γέννηση ενός νέου κακού. Ο ήρωας του πρώτου inFamous, Cole, έχοντας μόλις καταφέρει να ξεφύγει από τη σκοτεινή οντότητα, γνωστή ως "The Beast", φεύγει από την πόλη. Μετά την αποχώρησή του από την πόλη, ο Cole ανακαλύπτει πως το "The Beast" έχει καταστρέψει ολοσχερώς την Empire City και κινείται προς τα παράλια, καταστρέφοντας όλους όσους βρεθούν στο δρόμο του.

Σε μια απέλπιδη προσπάθεια να σταματήσει το "The Beast" πριν κασταστρέψει ολοκληρωτικά την ανθρωπότητα, ο Cole κατευθύνεται στο New Marais αναζητώντας έναν επιστήμονα που σύμφωνα με τις φήμες είναι ο μοναδικός που γνωρίζει τον τρόπο για να αντιμετωπιστεί αυτή η νέα, σκοτείνη απειλή. Χάρη στις μοναδικές υπερδυνάμεις του, μονάχα ο Cole έχει τη δύναμη να σώσει την ανθρωπότητα - το ερώτημα όμως είναι αν θα επιλέξει να το κάνει!
  • Πραγματική Εμπειρία Υπερήρωα - Ανακαλύψετε την αίσθηση του να είστε ενός πραγματικού υπερήωρας, μέσα από τις εντυπωσιακές υπερδυνάμεις του Cole, τα στυλιζαρισμένα video και τις επικές μάχες
  • Βελτιωμένο σύστημα δυνάμεων - Το αναβαθμισμένο σύστημα δυνάμεων από το πρώτο inFamous, προσφέρει μοναδική εμπειρία παιχνιδιού με ενισχυμένες επιθέσεις ηλεκτρισμού, βελτιωμένο σύστημα όπλων και πολλές νέες υπερδυνάμεις.
  • Ένας ελεύθερος για εξερεύνηση κόσμος - Εξερευνήστε έναν πυκνοκατοικημένο και πιο ζωντανό, ανοιχτό κόσμο, τοποθετημένο στην πόλη του New Marais, με αυξημένο επίπεδο διαδραστικότητας και χαρακτηριστικά όπως δυνατότητα παρουσίας περισσοτέρων από 100 χαρακτήρων ταυτόχρονα στην οθόνη, νέες συμμορίες καθώς και καταστρεφόμενα περιβάλλοντα και κτίρια.
  • Αναβαθμισμένο σύστημα εξερεύνησης - Εκμεταλλευόμενο το νέο σύστημα animation που καθιστά το σκαρφάλωμα και την εξερεύνηση πιο εύκλοη και πιο φυσική, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε οποιαδήποτε επιφάνεια με πρωτοποριακή ευκολία και νέες δυναμικές κινήσεις parkour.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.