Λ. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 235,
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
τηλέφωνο
2299076034



Ο θερινός κινηματογράφος - θέατρο ALEX , όπως και το 2010 έτσι και φέτος θα μας δώσει χρώμα τις όμορφες καλοκαιρινές βραδιές και θα μας ταξιδέψει αναμφίβολα σε άλλα μέρη με ταινίες πρώτης προβολής και θεατρικές παραστάσεις που θα συζητηθούν.

Όποιος επισκεφθεί τον χώρο του ALEX θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την ταινία της αρεσκείας του σε μια οθόνη 110τμ από τις ξαπλώστρες, τις καρέκλες σκηνοθέτη με τραπεζάκια αλλά και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχουμε δημιουργήσει για ζευγάρια αλλά και παρέες με αναπαυτικούς καναπέδες και ήχο DOLBY SURROUND.

Αυτό που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο είναι το καταπράσινο περιβάλλον και ο ήχος του νερού από το σιντριβάνι ο οποίος θα σας ταξιδέψει αναμφίβολα σε άλλα μέρη. Για τους λάτρεις του φαγητού δημιουργήσαμε ένα γευστικό σημείο που δεν είναι άλλο από το κυλικείο. Εκεί θα βρείτε φρεσκότατο ποπ κόρν, νόστιμα νάτσος με τυρί , ζεστό hot dog αλλά και κρύες απολαύσεις όπως γρανίτα, αναψυκτικά και ποτά για να παρακολουθήσετε με όρεξη την αγαπημένη σας ταινία.

Όροι προσφοράς


  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο
  • Το κουπόνι ισχύει από 08/06/2011 έως 30/06/2011
  • Ώρες και ημέρες εξυπηρέτησης 
    Δευτέρα έως Τετάρτη από τις 20:00
  • Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού και 
    προσκόμιση στον χώρο την ημέρα της επίσκεψης σας.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.